onsdag 3 maj 2017

Jag hade hoppats

att jag skulle kunna ha en ny recension, den första av de nya recensioner jag skrev om i går, färdig att läggas upp i dag. Men går det någonsin så smärtfritt som man hoppas?

Istället blev det ett (infoga valfri svordom!) ELÄNDE.

Inte med recensionen - och inte med Romanceportalen heller. Med mig.

Började må dåligt i går eftermiddag och gick till sängs med ryggsmärtor - och vaknade kvart i fyra med än värre smärtor. Kunde somna om förs efter att ha suttit i fåtöljen och läst i närmare en timme.

När jag sedan vaknade, flera timmar senare, var smärtorna kvar. Dessutom känner jag mig småfebrig, så jag vet inte riktigt vad jag åkt på. En sen influensa, kanske?

Det är så jobbigt att jag jamar när jag skall sätta mig eller resa mig. Som en katt, ja. Och jag klarar inte att sitta i samma ställning någon längre stund. Och häftiga rörelser?

Ah, glöm det! Då sjunger jag. Och jag tror nästan att det måste finnas en bortglömd paragraf i Genève-konventionen om att ingen skall behöva utsättas för Elisabets sång. Inte ens hon själv.

Så det är ovisst om jag kommer att lyckas avsluta och få upp den där recensionen på Romanceportalen i dag. Och översätta och bearbeta omdömet dessutom och lägga upp det som en kort recension på GoodReads så jag kan korsreferera det med själva recensionen på Romanceportalen. För även om jag förenklat den processen, är det alltjämt en hel massa pyssel med det och jag vet just inte hur mycket jag orkar.

Jädrans elände.
2 kommentarer:

 1. Usch, låter inget vidare. Ta hand om dig och krya på dig.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Christina. Det känns marginellt bättre i dag. Kan bero på att jag fick sova mer i natt än natten till i går.

   Radera